duminică, 6 martie 2016

Cum afli daca esti insarcinata ?

 Gravida sau nu ?
 
Exista o serie de simptome care indica inceputul sarcinii. Corpul tau iti spune mai devreme decat orice test, deci invata sa-l asculti!
Cum afli ca esti gravida, fara sa faci test de sarcina.
Se spune ca fiecare femeie isi da seama atunci cand este insarcinata, ca exista un al 6-lea simt pe care femeile care urmeaza sa devina mame il au.
Odata ce raman insarcinate, multe femei spun ca au simtit cand s-a intamplat.
Ele au sesizat deja o schimbare in corpul lor atunci cand celula de sperma norocoasa a intrat in ovul. Exista un anumit adevar in asta, respectiv cateva semne care pot indica sarcina. Toate acestea, doar luate in considerare impreuna iti pot confirma daca esti insarcinata sau nu.

Amenoree

Este cel mai clar semn ca ai ramas insarcinata. Cu toate acestea, exista femei care sufera de amenoree si din cauze externe, stres, diverse afectiuni emotionale sau fiziologice. De asemenea, chiar si femeile insarcinate pot fi induse in eroare de prezenta sau absenta ciclului menstrual. Uneori, desi sarcina s-a instalat deja, exista posibilitatea ca menstra sa revina in episoade scurte si neasteptate. Citeste mai departe -  Primele semne ca esti insarcinata